fbpx

Värdefyllda belöningar

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är vårt alldeles egna belöningsprogram. Som medlem i Kongahälla Friends får du mer än alla andra. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, skapa konto, registrera ditt kontokort och börja samla köp. De första belöningarna ramlar in så snart du har fyllt i dina uppgifter. I appen har vi också samlat all information som du behöver inför ett besök hos oss. Här ser du alla butikerna, öppettider, event och mycket mer.

Så här fungerar det

Kongahälla Friends fungerar som ett stämpelkort, fast vi kallar det uppdrag. Lös ett uppdrag och få en belöning. Det kan vara att handla ett visst antal gånger i våra butiker eller att gå på skattjakt.

Genom att du registrerar ditt betalkort så behöver du aldrig tänka på att visa upp något. Köpen samlas per automatik och belöningarna ramlar in när du minst anar det eller när du uppfyllt villkoren som respektive butik har bestämt. Enkelt och smidigt va?

Värdefyllda belöningar

Vi kommer att se till att du får något som just du har glädje och användning av. En värdefylld belöning kan vara allt från en god kopp kaffe eller en läsvärd bok till att få delta under speciella medlemsaktiviteter som förtur till event, shoppingkvällar och mycket mer. Exklusivt för medlemmar är också att de belönas med hela 3 timmar fri parkering. Då hinner du både shoppa, träna och äta utan att behöva betala för din parkering. För att erhålla den extra timmens fri parkering måste du lägga in bilens registreringsnummer i appen, samt fortsätta registreringen vi det sms eller mail du får från Autopay

Så vad väntar du på? Ladda ner appen och skapa ditt konto redan idag.

Kom ihåg; det är aldrig långt till nästa belöning!

Kom igång så här

1. Ladda ner appen
2. Skapa konto
3. Gå till min profil och tryck på ”Lägg till kort”
4. Fyll i uppgifterna om ditt kontokort*
5. Klart. Nu får du belöningar automatiskt när du handlar med detta kort.**

*För att ta del av belöningarna måste du ange ett betalkort. Belöningarna samlas sedan under fliken ”Mina belöningar”.
** Det går även att lägga till flera kort.

Har du några frågor?
Behöver du hjälp eller är det något som inte fungerar. Kontakta Kongahälla Servicecenter  eller skicka ett mail till support@goloyal.se så hjälper vi dig så fort som möjligt.

Mer information hittar du i appen: Kongahälla Friends.

AppStore

GoolePlay

 

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.