fbpx

Tillsammans kan vi förebygga smittspridning

Vi håller Kongahälla Center öppet då vi är en allmän plats med samhällsviktiga funktioner som tillhandahåller service till våra kunder. Vi prioriterar dig som besökare, våra värdefulla hyresgäster och deras fantastiska medarbetare. Vi bryr oss om er och vill att alla ska kunna shoppa och verka säkert hos oss. För att fortsätta att underhålla en trygg miljö är det viktigt att vi handlar försiktigt och klokt, håller avstånd, är noga med handhygienen och att endast vistas i Kongahälla Center om du är frisk.  

Vi har sedan tidigare vidtagit åtgärder för att förhindra smittspridning av Covid-19 i enlighet med Folkhälsomyndighetens direktiv. Vi har bland annat uppdaterat köpcentret med golvmarkeringar och utrop i vårt högtalarsystem samt via information på digitala skärmarDenna information ges på flera språk. Vid varje entré samt vid vår Food Hall finns handspritstationer och vi har tillämpat utökade städrutiner på våra allmänna ytor. Vi har en kontinuerlig dialog med våra hyresgäster och deras anställda gällande åtgärder och rekommendationer och flertalet butiker har tagit egna initiativ för att ge dig en så trygg shoppingupplevelse som möjligt.

Tillsammans kan vi förebygga smittspridning. 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.