fbpx

Tillsammans kan vi förebygga smittspridning

Vi håller Kongahälla Center öppet då vi är en allmän plats med samhällsviktiga funktioner som tillhandahåller service till våra kunder. Vi prioriterar dig som besökare, våra värdefulla hyresgäster och deras fantastiska medarbetare. Vi bryr oss om er och vill att alla ska kunna shoppa och verka säkert hos oss. För att fortsätta att underhålla en trygg miljö är det viktigt att vi handlar försiktigt och klokt, håller avstånd, är noga med handhygienen och att endast vistas i Kongahälla Center om du är frisk.  

Vi har sedan tidigare vidtagit åtgärder för att förhindra smittspridning av Covid-19 i enlighet med Folkhälsomyndighetens direktiv. Vi har bland annat uppdaterat köpcentret med golvmarkeringar och utrop i vårt högtalarsystem samt via information på digitala skärmarDenna information ges på flera språk. Vid varje entré samt vid vår Food Hall finns handspritstationer och vi har tillämpat utökade städrutiner på våra allmänna ytor. Vi har en kontinuerlig dialog med våra hyresgäster och deras anställda gällande åtgärder och rekommendationer och flertalet butiker har tagit egna initiativ för att ge dig en så trygg shoppingupplevelse som möjligt.

I Kongahälla Center får det vara max 2449 besökare samtidigt. Detta kontrolleras genom digital besöksstatistik vid varje entré och Kongahälla Center har möjlighet att be besökare att vänta vid entrén om besöksantalet har uppnått maxantal. Dessutom finns även ett maxantal för hur många besökare som får vistas i butikerna. Med hjälp av pandemilagens direktiv om en person per tio kvadratmeter är antal per butik satt. Maxantal är kommunicerat i skyltfönstret på respektive butik och vi ber er att respektera antalet och att visa omtanke för både andra besökare och butikspersonal.

I denna lista finner du butiker hos oss som erbjuder hemleverans eller leverans utanför köpcentrat för att du ska kunna handla så tryggt som möjligt och samtidigt stödja de lokala handlarna.

Tillsammans kan vi förebygga smittspridning. 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.