Kongahälla Centers presentkort är en uppskattad present, varför inte ge bort till dina anställda eller kunder. Vi behöver din beställning två vecka i förtid för att kunna säkerställa att korten blir klara till den datum du önskar hämta dem i Kongahälla Servicecenter. Lägsta beställningssumman är 2000 kr och beställningar på 10 000 kr eller mer måste betalas i förskott.
Om ni som företag beställer av oss för först gången, fodrar vi förskottsbetalning oavsett belopp.
Här kan du beställa presentkort och betala mot faktura

Vi behöver din beställning två veckor i förtid för att kunna säkerställa att korten blir klara till den datum du önskar hämta dem i Kongahälla Servicecenter. Lägsta beställningssumman är 2000 kr och beställningar på 10 000 kr eller mer måste betalas i förskott.
Om ni som företag beställer av oss för först gången, fodrar vi förskottsbetalning oavsett belopp.

Beställ Era presentkort här

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.