Påskaktiviteter | Kongahälla Center

En bättre påsk

Nu är det påsktid och vi vill bjuda in dig, alla dina vänner och hela familjen till vårt bästa påskfirande någonsin! Under tre veckor får du chansen att tävla, pyssla och roa dig med aktiviteter hos oss. Välkommen in för en bättre påsk 🐣💛

Nedan finner du vad som händer hos oss under påskperioden.

Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Mamma Mu & Kråkan på besök

Ladda upp för fest! ”Mamma Mu & Kråkans Muuusikäventyr” är en rolig 20-minuter lång minishow för alla barn. Klappa takten till ”Min lilla kråksång”, stampa fötterna till ”Om det börjar regna” och skaka rumpa till ”Vipp-på-rumpanaffär”!

Efter showen kommer du ha möjlighet att få en kram och ett foto med landets mest älskade ko & kråka.

 

När: fredag 14 april

Kl. 11.00                   show + meet&greet

Kl 12.00-12.30      meet&greet

Kl 13.30                    show + meet&greet
Var: plan 2, i mitthuset (mellan Guldfynd och Smycka).

Tävla & vinn!

Hur många kycklingar tror du gömmer sig i påskägget på plan 2? Gissar du rätt väntar ett presentkort värt 2000 kronor på dig! Välkommen in till oss med ditt svar. Lycka till!🐥🐥🐥

 

När: fredag 25 mars – söndag 15 april

Var: plan 2, utanför Food Hall

Inspiration

Klara färger och en flirt med våren finner du hos oss. Inspiration utan dess like! Kanske hittar du just vad du behöver, eller villhöver. Kläder, accessoarer och prylar som passar både för påsklunchen med släkten, lek i vitsippebacken och gå-bort-presenten.

Upplev en virtuell värld

Den 12 april gästar Vreact Kongahälla Center och det bjuds på immersiva upplevelser i VR! Dyk in i en hisnande värld och trotsa din höjdskräck, öva din motorik med lasersvärd i takt till musik och utmana din träffsäkerhet mot flygande robotar. Låt dig slukas av interaktiva omgivningar och tävla mot dina vänner.

 

När: onsdag 12 april kl 12-18
Var: plan 2, mitthuset mellan Scrorett och Guldfynd

Tipspromenad med Lekia

Kommer du att få alla rätt på frågorna och möjlighet att vinna en överraskning från Lekia? Var med på tipspromenaden mellan den 28 mars – 10 april. Du hämtar och lämnar din tävlingstalong i Lekias butik. Efter tävlingen delas två vinster ut, varsitt presentkort på 200kr.

 

Passar för alla barn!

 

 

Pyssel och ansiktsmålning

Bli målad eller måla själv! Går också finfint att göra både och. På fredag 31 mars och lördag 1 april mellan kl 12-15 på plan 2 kan du både bli ansiktsmålad och påskpyssla. Vi ses där!🐣🧙‍♀️

 

När: fredag 31 mars och lördag 1 april, kl. 12-15
Var: plan 2, i mitthuset.

 

Pysslet pågår så länge det räcker. För att så många som möjligt ska få bli målade är det ett begränsat val av ansiktsmålningar som kommer göras. Kom i tid, kl 15 slutar aktiviteten.

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.