fbpx
Hälsocenter

H+

H+ i Kongahälla Hälsocenter i Kungälv är en hudvårdsklinik som erbjuder professionell avancerad hudvård med noggrant utvalda produkter och behandlingar.

Vi ger dig råd och tips hur du kan sköta om din hud, utför hårborttagning med vax eller en modern IPL maskin. Ni kan också få hjälp med ögonfransförlängning, microblading samt  frans- och brynfärgning och mycket mer.

Välkommen till H+ i Kongahälla Hälsocenter i Kungälv – tillsammans skapar vi resultat!

Öppettider
Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag Stängt
Kontakt
0303-333170
Hemsida

H+ i Kongahälla Hälsocenter i Kungälv

Inlägg om H+

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.