Butik

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen i Kongahälla Center i Kungälv har alltid saker du behöver, saker du drömmer om och saker du inte visste fanns!

Hos Flying Tiger Copenhagen i Kongahälla Center i Kungälv finns över 1500 produkter på hyllorna och nya kollektioner i begränsad upplaga varannan vecka. Hitta allt från leksaker, hobbyartiklar, spel och elektronik till snacks, festprylar och annorlunda accessoarer.

Genomgående för hela sortimentet är snygga, färgstarka, praktiska, överraskande och ofta humoristiska produkter.

 

Välkommen in till vår värld!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid
Kontakt
0722-54 31 51

Flying Tiger Copenhagen i Kongahälla Center i Kungälv

Inlägg om Flying Tiger Copenhagen

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.