Butik

Downstairs

Downstairs i Kongahälla Center i Kungälv är ett heltäckande servicebolag. Service levereras av människor till människor.

Hos Downstairs i Kongahälla Center i Kungälv kan du få hjälp med kemtvätt, skomakeri, skrädderi, städ, fönstertvätt och leveranser.

Vi har duktiga medarbetare inom alla områden, städare och städledare, världsmästaren i skomakeri, skräddare med gesällbrev och erfarenhet, kemtvättspersonal med över 100 års samlad erfarenhet.

Välkommen till Downstairs i Kongahälla Center i Kungälv!

Öppettider
Se butikens egen hemsida för aktuell öppettid

Downstairs i Kongahälla Center i Kungälv

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.