fbpx
Butik

Brothers

Hos Brothers i Kongahälla Center i Kungälv hittar du den kompletta manliga garderoben: från välsittande kostymer och kavajer med tillhörande accessoarer ner till kalsongerna och allt däremellan. Stilen är i grunden klassisk eller tidlös, men alltid parat med säsongens trender.

Den första Brothers-butiken slog upp sina dörrar 1992 och sedan dess har vi samlat på oss nästan 30 års kunskap och erfarenhet.

Välkommen till Brothers i Kongahälla Center i Kungälv och låt dig inspireras!

Öppettider
Måndag-Fredag 10-20
Lördag-Söndag 10-18
Kontakt
0303-77 17 40
Hemsida

Brothers i Konghahälla Center i Kungälv

Nyheter om Brothers

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.