Stand up 13 maj | Kongahälla Center

Stand up 13 maj

5 maj 2023
Event

Kom och skratta med oss! Stand up i Kongahälla Centers Food Hall lördag 13 maj kl. 18.00. Fri entré! Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal.

Tobias Erehed. Beskrevs en gång som “Den roligaste komikern från Tärnaby”. Detta skapade en enorm hype bland arrangörer över hela landet, tills de insåg att han även var den enda. Han kan bjuda på absurda minnesglimtar från uppväxten i Tärnaby, dråplig situationskomik, exempel på saker man inte bör göra i sociala sammanhang samt en och annan rutin om de kulturkrockar som uppstod när han flyttade söderut.

Gabriella Fäldt. En koreansk östgöte i småländsk exil som under sin 40-årskris fann Comedy gold i sina gamla dagböcker från tonåren. Idag uppträder hon på Sveriges stora och små scener. Gabriella har dessutom en egen standupshow som heter Gul, kul, 40 (42).

Jimmy Karlsson. Talar till en bred publik genom vardagskomik, igenkänning och obekväma sanningar. En komiker med tidlös humor, som får dig att skratta vare sig du vill eller inte.

Annika Lindhe Rydh. Vars humor är lika snäll som burdus. Ingredienserna är vardagens kval som kryddas med ett komiskt kroppsspråk och en intensiv scennärvaro.

Kvällens konferencier är Kungälvsprofilen Kadir Meral. Kadir uppträder på flera av landets största standupklubbar och turnerar även med showen ”Dom kallar oss Nysvenskar” tillsammans med komikerkollegor. På scen fångar Kadir publiken med sin charm och sin skarpa humor vart han än kommer.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.