Stand up 18 mars | Kongahälla Center

Stand up 18 mars

9 mar 2023
Event

Dags för stand up i Kongahälla Centers Food Hall igen! Lördag 18 mars kl 18.00. Fri entré! Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal.

Josefin Sonck. Vars humor kan beskrivas både som smart och lekfull. Hon målar med hela paletten och blandar allvar med trams när hon bjuder in publiken till sin mörka men ändå livsbejakande inre värld. Med Josefin på scen kan man förvänta sig både fantasifyllda resonemang, oväntade karaktärer och en glädjespridande sarkasm.

Lasse Karlsson. Veteranen som hittat en ny publik. Ni kanske känner igen honom från 90-talets Släng dig i Brunnen eller från Babben & Co men nu gör han succé på TikTok och Facebook med populära klipp. Södertäljekomikern skämtar om sig själv, giraffer, tennis och den svenska självgodheten bland mycket annat.

Naghmeh Khamoosh. Uppskattad komiker i branschen. 2019 och 2020 stod hon på prispallen på Lunds Humorfestival Grand Comedy Slam. Naghmeh charmar publiken med sin skärpa och otroliga värme. Hon bjuder på att både förstärka och krossa fördomar om invandrarkvinnan. Hon är med andra ord precis vad både humorn och Sverige längtar efter.

Vi välkomnar denna kväll Katarina Alfredsson som kvällens konferencier.  Mycket omtyckt komiker som med sin humor sprider sprudlande energi. Som pedagog får hon sina uppslag från vardagen och arbetet med skolbarnen. Katarina driver ”Humorklubban” i Hovås tillsammans med Martin Johansson.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.