Kicks får utmärkelse | Kongahälla Center

Kicks får utmärkelsen Set Beauty Free Award 2022🎉

22 mar 2023
Nyhet

Hurra för Kicks Kongahälla Center! Som har fått utmärkelsen Set Beauty Free Award 2022. Detta pris delas årligen ut till den Kicks-butik som utmärker sig mest när det kommer till engagemang, personlig kundservice och hög professionell kompetens. Motiveringen lyder: ”Priset går till en butik där butikschefen, genom ett personligt och engagerat ledarskap, tillsammans med sitt professionella team aktivt arbetat med Kicks syfte, värderingar och mål. Årets Set Beauty Free-butik har nått sin fulla potential. Med ett tydligt affärsfokus som avspeglas i butikens ekonomiska resultat är denna butik en ledande förebild för andra”.

Stort grattis & bra jobbat teamet✨

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.