Vi räknar ner dagarna.. | Kongahälla Center

Vi räknar ner dagarna..

27 feb 2023
Nyhet

..tills Carlings flyttar in hos oss! Den 27 april öppnar butiken med sitt alldeles nya koncept. När vi säger att här är stället där du hittar experter inom denim så menar vi verkligen experter. Välkommen in och få råd om jeansmode, trender, hur du får dina jeans att hålla länge och mycket mer.

Carlings är ett skandinaviskt detaljhandelsvarumärke och marknadsledare inom denim, med butiker i Norge, Sverige och Finland. De strävar efter att alltid ge den bästa kundupplevelsen och att dela kunskap och passion för denim. Det breda urvalet av märken inkluderar: Levis, Lee, Diesel, Replay, Karve, Dickies, Vans, Vailent och många fler.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.