Fotografering i centret den 8-13 februari | Kongahälla Center

Fotografering i centret den 8-13 februari

1 feb 2023
Nyhet

Kom in och fotas av professionella fotografer på plats i centret. Mellan den 8-13 februari kl 10-18 finns Stylepixel by Klick Kids på plats hos oss för att föreviga dina minnen. Låt dina barn fotas som en fin present, få ett professionell foto till ditt cv eller spara ögonblicket av din graviditet. Kompetenta fotografer står redo att locka fram det bästa hos varje person. Boka in din tid HÄR!

Vi använder oss av vit och svart bakgrund och vi har även rekvisita på plats för att ge bilderna extra liv och variation. Våra fotograferingar kostar endast 50 kr, vi har inget köptvång,  man handlar endast det man vill. En kort tid efter fototillfället kommer en länk till den mail du angivit vid fotograferingstillfället. Via denna länk får du åtkomst till dina bilder.

Stylepixel älskar bilder. Vi älskar att fotografera, framkalla och att inreda med bilder. Det är det perfekta sättet att berätta om vem man är och var man kommer ifrån. Bilder hjälper oss att bevara och skapa en känsla som vi vill förmedla. Om en bild säger mer än tusen ord, låt då bilden tala åt dig. Vi lovar att det blir en succé!

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.