Sportlotten | Kongahälla Center

Stötta idrottsföreningarna i Kungälvs kommun – köp Sportlotten

18 okt 2022
Event

Under fyra helger i oktober och november (22 okt-13 november) kommer idrottsföreningar från Kungälvs kommun att sälja en speciellt framtagen Kongahälla Center-sportlott för att samla in pengar till sina föreningskassor. Lotten kostar 50 kr och för varje lott som säljs går 25 kronor direkt till föreningskassan. Pengar som kan gå till att finansiera resor till matcher, cuper eller utrustning.

Som köpare av lotten blir det en win-win genom att du både stöttar föreningarna och samtidigt får massvis av fina erbjudanden från Kongahälla Centers butiker och caféer. Totalt finns det över 50 unika erbjudanden att ta del av. Föreningarna som deltar kommer att finnas på plats på Kongahälla Center där de håller i lottförsäljningen, visar upp sig och anordnar roliga aktiviteter. Missa inte denna möjlighet!

Sportlotteriet är de svenska idrottsföreningarnas eget lotteri, som startats och drivs av idrottsrörelsen själva. Genom Sportlotten kan idrottsföreningar sälja lotter och få överskottet direkt till föreningskassan. 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.