Stand up 17 september I Food Hall | Kongahälla Center

Stand up 17 september

9 sep 2022
Event

Hösten är på ingång och det är äntligen dags att skratta tillsammans igen! Stand up lördag 17 september kl 18.00, Kongahälla Centers Food Hall. Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal.

Elina Du Rietz. Väletablerad komiker och duktig skådespelare som varit med i både TV och film, exempelvis ”Tårtgeneralen”, ”Partaj”, ”Solsidan”, ”Beck” mm. Hon driver även podden ”Åldersnoja” med poeten Bob Hansson. Möt en 40-årskrisande hälsomanisk småbarnsmamma som kastar sig mellan fysisk komik, igenkänning och underbara karaktärer som du inte visste att du ville träffa. Elina är en galenpanna som är bitvis ganska grov men alltid med glimten i ögat.

Matilda Wildmark. Skånsk standupkomiker baserad i Göteborg som ofta syns på välkända standupklubben RAW. Med sin outhärdliga blandning av råhet och charm skämtar hon om allt från nakna gitarrkillar till aktuella nyheter. Driver podden Kalcic & Wildmark bråkar tillsammans med Christian Kalcic.

Kadir Meral. Kungälvsprofilen är tillbaka på hemmaplan. Även om karriären som författare tagit fart så fortsätter Kadir outtröttligt att sprida mycket glädje med sin skarpa humor både på standupklubbarna och i standupshowen ”Dom kalla oss nysvenskar”.

Glädjande nog fortsätter Martin Johansson att vara våra standup-kvällars konferencier och han gör det med bravur. Han är en uppskattad och erfaren komiker som far flitigt runt och uppträder på Sveriges scener, driver ståuppklubben ”Änna Go Standup” som växer sig större i Göteborg med omnejd och han medverkar också i showen ”Dom kallar oss nysvenskar”.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.