Julbutik i centret | Kongahälla Center

Ho, ho, ho – god jul!

28 sep 2022
Nyhet

Men det är ju bara september, tänker du. Sant! Julafton är om 87 dagar. Idag är det alltså dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före (+77 till ”dan före” ) dopparedan. Och det gäller ju att vara ute i god tid! Därför har vi nöjet att avslöja nyheten: Partyland Christmasland kommer i år att vara placerat i Kongahälla Center🎄

I den tillfälliga butiken, som byggs upp i mittenhuset på plan 2, kommer du från den 27 oktober att hitta juliga dekorationer, exklusiva julgranskulor och mycket mer. 

 Partyland Christmasland ska vara som en riktigt maxad julfest. Inspiration från sociala medier och ökad trendmedvetenhet gör att efterfrågan på vårt sortiment ökar snabbt. Vi erbjuder både en traditionell linje men också mer trendiga teman. Även i år samarbetar vi med t ex Kurt S. Adler inc som har de mest exklusiva julkulorna på marknaden” säger Christine Sohl, Brand Manager på Partyland.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.