Standup den 14 maj | Kongahälla Center

Stand up 14 maj

1 maj 2022
Event

Det är dags att skratta tillsammans igen! Stand up lördag 14 mars kl 18.00, Kongahälla Centers Food Hall. Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal.

Henrik Nyblom. Högaktuell med sin andra soloturné ”Stå Upp för Henrik Nyblom”. Med högt tempo, energi, musik, tramsighet och en otrolig improvisationsförmåga har han stad för stad övertygat publik för publik.

Elin Almén.Nominerades 2020 till årets kvinnliga komiker på svenska standupgalan och har setts i TV-program som Svenska Nyheter, Ladies fight och Släng dig i brunnen på SVT, Confessions och Standup utan gränser på Comedy central.

Nils Ödéhn. En glad göteborgare som bjuder friskt på sig själv. Var beredda på hårresande, komiska historier om mänskliga misslyckanden, mestadels hans egna.

Martin Johansson är en omtyckt komiker från Mölndal som far flitigt runt och uppträder på Sveriges standupscener. Med svart bälte i humor blandar Martin igenkännande vardagshumor med kulturkrockar. Martin driver även ståuppklubben ”Änna Go Standup” i Göteborg med omnejd.

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.