Stand up 13 nov | Kongahälla Center

Stand up 13 november

4 nov 2021
Event

Det är dags för skratt igen.

Standup lördag 13 nov kl 18.00, Kongahälla Centers Food Hall. Som vanligt är det först till kvarn som gäller: Kom i tid, insläppet stänger när vi uppnått maxantal. Och givetvis stannar du hemma om du känner dig sjuk, det blir mer standup i framtiden!

Tobias Persson är utan tvekan en av Sveriges bästa och mest rutinerade komiker. Hans underfundiga och vassa humor levereras med en otrolig energi och övergår ibland till häpnadsväckande improvisation. Tobias är den mångfacetterade underhållare vi sett i Doobidoo, Babben och Co, Lotta på Liseberg, Stockholm live mm. Hans hyllade soloshow Man på prov – om IVF och barnlängtan – visades på SVT sommaren 2019.

Anneli Abrahamsson börjar bli en veteran inom svensk standup. Hennes humor levereras med ett varmt hjärta där absurda betraktelser blandas med självironi och uppgivna anekdoter om livets obönhörliga gång. Det gäller att hänga med som publik när du får förmånen att lyssna på Annelis skarpa hjärna och rappa käft i en dödligt rolig kombo.

Ludde Samuelsson är nog en av Sveriges skickligaste komiker vars penna glöder när han sprutar ut nya skämt. Han började med standup som 17-åring och har synts på Sveriges humorscener i snart sagt halva sitt liv. Ludde är uppvuxen i Malmö men syns nu i Göteborg där han poddar och driver en egen standupklubb.

Martin Johansson är en omtyckt komiker från Mölndal som far flitigt runt och uppträder på Sveriges standupscener. Med svart bälte i humor blandar Martin igenkännande vardagshumor med kulturkrockar. Martins humor kan även upplevas i showen ”Dom kallar oss nysvenskar” tillsammans med bl a Kungsälvsprofilen Kadir Meral och på Martins standupklubb ”Skrattbubblan” i Kungsbacka.

 

 

 

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.