Leverans av varor utanför köpcentrat | Kongahälla Center

Kongahälla Fishing Experience

1 apr 2021
Nyhet

Underjordiskt laxfiske i Kongahälla Center! Snart byggs en bassäng i P-huset på källarplan och vattnet hämtas från Nordre älv via en pipeline. Här sätts lax in och du kan hyra fiskeutrustning på plats:
– En hållbar fiskodling ligger helt rätt i tiden. Du kan antingen behålla laxen eller återsätta den, så kallad ”catch and release” eller ”relax-metoden” som vi hellre benämner den, säger Anton Knutsson, centrumchef på Kongahälla Center.

I steg 2 planeras en laxtrappa som löper parallellt med rulltrappan upp till plan 1:
– Besökarna får uppleva fiskarnas kamp och råstyrka på nära håll när de tar sig till butiksplan. Sedan blir det en lugn simtur i ett glasrör förbi butikerna innan laxarna plumsar tillbaka ned i bassängen igen. Fina fisken! avslutar Anton Knutsson.

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.