Foto: Marcus Erixson

Håkan på Kongahälla Center i sommar

6 jul 2020
Event

Upplev en unik fotoutställning signerad fotografen Marcus Erixson som tagit bilderna till Håkan Hellströms bok ”Sjung ditt liv”. Ett urval av de bilderna hänger alltså här & nu på Kongahälla Center. Välkommen, utställningen pågår 6 juli-30 september, på plan 2.

Köp boken!

”Sjung ditt liv”: alla låtar och en massa bilder. Håkan Hellström är Sveriges kanske genom tiderna främsta musikaliska textförfattare. Nu kommer den stora boken med alla hans låttexter. Totalt är det närmare 90 låtar med Håkans originella och sinnrika texter.

”Sjung ditt liv” finns på Akademibokhandeln, plan 1.

Vinn en av bilderna!

Kom hit och ta en selfie framför bilden du helst skulle vilja ha och tagga med #kongahallacenter.
Vi utser en vinnare som får en valfri fototavla från utställningen – värde ovärderligt eller?

1:a-pris: En valfri fototavla från utställningen + Håkan Hellströms bok ”Sjung ditt liv”.
2-3:e-pris: Håkan Hellströms bok ”Sjung ditt liv”.

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.