Erik och Liza underhåller 7/3 | Kongahälla Center

Erik och Liza underhåller 7/3

7 mar 2020
Event

Lördag den 7 mars underhåller Erik och Liza i Food Hall kl 18-22

Sedan 2014 har Erik & Liza förfört sina publiker runt om i norden med sin glasklara stämsång och gungande rytmer. Med endast två gitarrer och två röster perfekt synkroniserade skapar dessa två Göteborgare magi när de står på scen. I en salig blandning av deras tolkningar på gamla såväl som nya hits blandat med country och irländskt kan du förvänta dig en musikupplevelse av rang!

Duon har arbetat på heltid de senaste 4 åren och har en väldigt blandad och anpassningsbar repertoar och har spelat på alla möjliga typer av tillställningar. Allt ifrån party och after ski till lugna hotell, lounge, bröllop, privata fester, Liseberg… En härlig duo från vår lokala kommun. Har en bred repertoar och ser verkligen fram emot en hemmapublik.

Kvällens underhållning i samarbete med

Välkomna till en underhållande kväll i Food Hall

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.