Stand Up Comedy i Food Hall | Kongahälla Center

Stand Up Comedy i Food Hall

29 feb 2020
Event

Lördag den 29 februari 2020

Hurra! Ännu en trevlig kväll med stand up comedy i Kongahälla Center. Fyra nya komiker äntrar scenen för att underhålla våra kära gäster.

Välkomna till en kväll med mingel, mat, dryck och massor med sköna skratt i goda vänners sällskap. Kvällens show är som vanligt gratis. Kongahälla Center bjuder våra gäster på underhållningen.

Kvällens upplägg
18.00 – 19.00 Mingel med mat och dryck
19.00 – 19.45 Standup show
19.45 – 20.00 Paus
20.00 – 20.45 Stand up show

TOBBE STRÖM: Tobbe är enligt honom själv Sveriges roligaste örebroare och många skulle nog hålla med. Hans Stand Up beskrivs som en gott och blandat påse. Det handlar om allt ifrån självupplevda saker, vardagsbetraktelser till rent trams. Han har supportat de flesta av Sveriges största komiker och är dessutom aktuell med sin soloföreställning ”Jag tänker för mycket”. Inte nog med det så är han också SM-guld i ordvitsar.

OVE HAUGEN: Ove har i över ett decennium regelbundet medverkat i Sveriges Radio, i huvudsak som krönikör men även som programledare och medverkar regelmässigt på GT/Expressens kultursida. Han har naturlig närvaro på standupscenen och hans favoritämnen är norska, svenska och skandinavers fördomar om varandra.

ANNA-LISA GUSTAVII: En Göteborgsbaserad komiker som har uppträtt på de flesta standupklubbarna runt om landet. En charmig komiker som visar pondus från scen. Anna-lisa är kraften bakom standupklubben ”Skrubben” i Göteborg.

TITO SALAZAR: Ytterligare en komiker med hemvist i Göteborg dock med rötter från Latinamerika, närmare bestämd Chile. Förutom att stå på scen driver han podden ”En pappa frågar”. Med sin charm och humor blir han alltid en  publikfavorit.

Konferencier: KADIR MERAL

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.