fbpx

Värdefyllda kvällar i vår Food Hall!

24 jan 2020
Event

Välkommen tillbaka efter jul- och nyårsfirande hemma i stugorna. Vi fortsätter vårt samarbete med lokala artister som underhåller  i vår Food Hall varje fredag och lördag

Sätt av tid och fria  fredagar 17-21 och lördagar 18-22 i vår Food Hall som då gästas av olika trubadurer och härliga temakvällar.

Samla kollegorna, vännerna eller familjen för en härlig stund i vår Food Hall. Passar lika bra efter en dag på jobbet som efter en härlig fritidsaktivitet. Hos oss är alla välkomna!

Januari

  • 24/1  och 25/1 Lisa & Erik, en härlig duo från Kungälv. Har en bred repertoar och ser verkligen fram emot en hemmapublik!
  • 31/1  Pianohäng med Tord & David. Tord är en västkustbaserad musiker med 20 år i branschen som turnerat i Europa, USA och släppt ett 10 tal plattor i olika sammanhang. Nu sammanstrålar han med David och tillsammans bildar dom en duo med bred repertoar och med glimten i ögat garanteras en kväll i musikens tecken

*Listan uppdateras löpande

Kongahälla Food Hall har öppet kl 10-22 varje dag och är det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika maträtter. Här kan ni välja mat från 6 olika restauranger och sedan njuta tillsammans i vår saluhallsinspirerade miljö.

I Kongahälla Food Hall hittar du följande restauranger:

Bastard Burgers

Kvalitetsburgare med norrländska rötter, hemlagade recept och inspiration från New Yorks spännande street food utbud.

La Pasta Veloce

Färsk pasta, fräscha sallader och smakrika soppor med italienska förtecken. Motto: ”Slow food fast”

Sushi Yama

Sveriges ledande sushi-kedja och den enda i Norden som är dubbelt miljöcertifierad. Här kan du lita på råvarornas höga kvalitet – även ur ett hållbarhetsperspektiv.

Yalla Habibi

Halloumi, falafel, shawarma och allt annat som gör det orientaliska köket till en smakupplevelse. Här finns massor att välja på – både för köttälskar och veganer…

Zao Street Kitchen

Genuina ostasiatiska dofter och smaker för alla sinnen. Zao Street Kitchens läckra miljö förflyttar dig till en matmarknad i Korea eller Vietnam.

Zócalo

Traditionella mexikanska rätter möter den fräscha kaliforniska matkulturen. Resultat? Fresh Happy Mex!

 

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.