Aktiespararkväll 23 januari

23 jan 2020
Event

Häng med på detta nya, lite ovanligare koncept som närmast kan liknas med en aktiecafé-träff nämligen Aktiespararnas uppesittarkväll.

Livsändningen kommer att sändas på en storbildsskärm i Food Hall på plan 2.
Sändningen börjar kl 20 men redan kl 18 drar det igång med aktiecafé där det diskuteras börsläget och olika aktiefrågor.

Passa på att avnjuta något gott att dricka eller äta från någon av våra restauranger under uppesittarkvällen.

Det kommer att finnas en bemannad monter med information och rådgivning till intresserade bland besökarna på köpcentret.

Ingen föranmälan behövs!

Food Hall – torsdag 23 januari  kl 18-22 

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.