Svenska Balettskolan gästar Kongahälla Center

1 feb 2020
Event

Lördag den 1 februari klockan 13-15 har Svenska Balettskolan uppvisning på Trekungaplatsen.

Representanter för skolan samt elever uppträder, framförandet görs som en balettlektion till musik.

Direkt efter varje dansframträdande bjuds barnen i publiken att ta selfies med eleverna – brukar vara populärt. Information om skolan kommer finnas tillgängligt under eventet.

Svenska Balettskolan är en förberedande yrkesdansarutbildning. Där går elever i årskurs 4-9 som älskar att dansa! Antagningsproven sköts av Skolverket, med hjälp av en internationell jury. Eleverna dansar klassisk balett, modern nutida dans, dansgestaltning, scenisk folkdans, akrobatik, jazz och har också scenisk gestaltning. Representanter för Svenska Balettskolan finns på plats och berättar om skolan och verksamheten. 

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.