Stand Up Comedy i Food Hall 1 feb | Kongahälla Center

Stand Up Comedy i Food Hall 1 feb

1 feb 2020
Event

Hurra!  Ännu en trevlig kväll med Stand Up Comedy i Kongahälla Center. Fyra nya komiker kommer för att underhålla er gäster.
Välkomna till en kväll med mingel, mat, dryck och massor med sköna skratt i goda vänners sällskap. Kvällens show är gratis! Kongahälla Center bjuder sina gäster på underhållningen.

Kvällens upplägg
18.00 – 19.00 Mingel med mat och dryck
19.00 – 19.45 Standup show
19.45 – 20.00 Paus
20.00 – 20.45 Standup show

TOBIAS EREHED: Känd från inspelningen av SVT:s Släng Dig i Brunnen. En härlig norrlänning som pratar ganska långsamt men är snabbtänkt och har vass humor. Tobias har blivit en favorit på svenska standupscener. Vi är superglada att få honom hit till Kongahälla Center.

BIRGITTA KLEPKE: Birgitta är en boss lady som gör succé med sina syrliga vardagsobservationer. Med pondus och intensiv scennärvaro är hon en självklarhet på scenen. Birgitta är aktuell med sin uppskattade föreställning ”Hur svårt kan det va?”

NILS ÖDÉHN: Lektor i psykologi och matematik som håller på att sadla om till komiker. Och han gör det med bravur. Nils lyckas ta publiken i läraryrkets bakgård där igenkänningsfaktor är hög.

NICKLAS DAHLSTRÖM: En av Göteborgs nya stjärnskott. En charmig och finurlig komiker som fångar publiken från första stund. Nicklas är en av initiativtagarna till stand up klubben Ridå i Göteborg.

Konferencier: KADIR MERAL

Vi ses i Kongahälla Food Hall!

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.