Sparuari – vi delar ut massor av belöningar

1 feb 2020
Nyhet

Få en gratis varm dryck, lunch, middag eller mat till att göra en god hemlagad middag.

Under de kommande veckorna har du som Friends-medlem möjligheten att bli bjuden på fina belöningar. Festligheterna kring jul och nyår är över och vi har gått in i januari, månaden då plånboken kanske inte är som tjockast. Vad kan då bättre förgylla tillvaron än att vi på Kongahälla Friends ger något tillbaka till våra medlemmar i form av härliga belöningar?

Belöningarna delas ut varje vecka och kan bestå av en gratis varm dryck, en god lunch, en trevlig middag för 2 eller en matkasse full med ingredienser för en härlig hemlagad middag.

Först till kvarn – slå på notiser!

Mer information om hur detta kommer gå till kommer finnas i appen framöver. Som med mycket annat så är det först till kvarn som gäller. Se därför till att du tillåter pushnotiser från Kongahälla Friends-appen och håll koll på vad som kommer.

Vi på Kongahälla Friends önskar er en riktigt god fortsättning!

 

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.