Vinn tomtens julklappssäck!

6 dec 2019
Event

Tävling för alla Friendsmedlemmar!

Var med och tävla om tomtens julklappssäck. I säcken finns klappar från Vacker, Nordic Wellness, Folktandvården, Bagfocus, Fröken Fröjd, Coop, Jeansbolaget, Pondus, I Love Pizza, Piraia samt Kongahälla Center och innehåller klappar för hela familjen.

För att besvara tävlingsfrågan måste du besöka tomtens stol vid Fredkullaplatsen.

Gör så här för att tävla:

  • Ladda ner appen Kongahälla Friends.
  • Bli medlem
  • Besvara tävlingsfrågan (på plats vid Fredkullaplatsen) genom att skanna den QR-kod du tror har rätt svar, med hjälp av Friendsappen.

QR-skannern hittar du längst upp till höger på appens startsida.

Tävlingen pågår till och med 15 december.

Vinnaren kommer att kontaktas personligen.
Tävlingsjuryn består av medlemmar ur centrumledningen.

 

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.