fbpx

Värdefyllda belöningar i Friends 2.0

30 dec 2019
Nyhet

Medlemsförmåner

Våra medlemmar i Kongahälla Friends får mer än alla andra.

Låt oss vara ärliga, det här är varför mer än 16 000 personer har appen. Inga köp går obemärkta eller obelönade. Medlemmen slipper extrakort i plånboken och personuppgifter som behöver nämnas högt i butik. Allt sköts smidigt och automatiskt genom appen när medlemmen betalar med sitt betalkort eller swish. I appen hittar medlemmen vilka uppdrag som kan lösas och möjlighet finns att markera sina favoriter. Goodiebags och presentkort är bara några av de belöningar medlemmen kan få när uppdragen är klara.

Smidigt, enkelt och tryggt

Genom att registrera sig med hjälp av BankID är det enklare och smidigare än någonsin. Det var tryggt innan, men nu är det ännu tryggare! Bra va?

Vilka uppgifter samlar vi in

Kongahälla Friends hämtar hem uppgifter från ditt konto för att kunna belöna dig när du handlar på Kongahälla Center. Vi tar bara in de transaktioner som uppstår när du handlar i butiker eller restauranger som är kopplade till programmet. Alla andra transaktioner raderas och sparas inte i någon databas.

Tillgång till alla erbjudanden

Med Friends får medlemmen alltid en enkel och smidig översikt över våra erbjudanden i centret!

Följ vad som händer i centret

Event och shoppingkvällar med värdefyllda erbjudanden, nu behöver ingen missa något! Gå in under aktuellt i appen för att ta del av allt som väntar.

Få en hel timme extra gratis parkering

Utöver sina första 2 timmar gratis parkering får medlemmen som registrerat sig i Friends en extra timme. Skulle någon parkera längre behöver ingen oroa sig för parkeringsböter eller pappersfakturor och när den har registrerat sitt betalkort på autopay.io sköts betalningen automatiskt.

Kolla saldo på presentkort

Hur mycket var det kvar på det där presentkortet som jag fi ck av farsan? Inga problem, detta kollar medlemmen enkelt upp i Friends.

Har du frågor?

Mer information finns i appen och här på vår hemsida. Sedan är alla alltid varmt välkommna till vårt Servicecenter på plan 2. De hjälper gärna till!

 

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.