Träffa Tomten och lämna din önskelista

14 dec 2019
Event

Äntligen kommer Tomten på besök till Kongahälla Center.

Den 7-8  och  14-15 december mellan kl 12-15 på hittar du Tomten sittande i sin fina fåtölj vid Fredkullaplatsen.  Då har alla barn möjlighet att sätta sig i Tomtens knä och berätta vad de önskar sig i julklapp. Här hittar du även Tomtens  brevlåda, som finns på plats under hela december där du kan lägga din önskelista i.   Men du kan såklart lämna önskelistan direkt till Tomten, om du vill.

Fram till 15 december har alla medlemmar i Friends möjlighet att tävla om Tomtens stora julklappsäck men fina klappar till hela familjen.

Självklart är även tomtenissarna och Barfot på plats och bjuder på julbus.

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.