Julstämning i Kongahälla Center

13 dec 2019
Event

På Lucia, fredagen den 13 december kl 15-17 är Kalaskören på besök för att ge dig lite extra julstämning med sina ljuva stämmor. Kalaskören dyker upp på lite olika platser i centret så vart du än är i centret kan du höra deras vackra stämsång.

För den som vill njuta av ännu mer julmusik, blir det julsånger i vår Food Hall när livebandet entrar scenen mellan kl 17-21.

Välkommen att fira Lucia med oss!

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.