Emil Ernebro underhåller i Food Hall – lördag 7 september

1 sep 2019
Event

Ni har säkert sett Emil i Allsång på Skansen i sommar och nu har vi äran att få bjuda er på en underhållande kväll i food hallen, kl 18-22 hos oss.

Den här gången har han med sig solisten Emma Petzäll.

Under en konsert med Emil får man följa med på en fantastisk musikresa i gitarrens tecken. Det blir gitarrspel i en rad olika stilar, från jazz, blues och country till vackra gitarrarrangemang och ballader.

Välkommen till en värdefylld sensommarkväll i vår Food Hall tillsammans med Emil och Emma.

Kongahälla Food Hall har öppet kl 10-22 varje dag och är det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika maträtter. Här kan ni välja mat från 6 olika restauranger och sedan njuta tillsammans i vår saluhallsinspirerade miljö.

Följ oss på sociala medier för att ta del om vad som händer i Kongahälla Center!

@kongahallacenter #kongahällacenter

Aktuellt

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.