Påskäggsjakt i Kongahälla Center | Kongahälla Center

Påskäggsjakt i Kongahälla Center

17 apr 2019
Event

Påskharen kommer förbi Kongahälla Center och gömmer 34 värdefyllda påskägg runtom hela centret. Hälften av äggen finns att hitta under Långfredagen och andra hälften finns att hitta under Påskafton. Klockan 10.00 respektive dag släpper vi ledtrådarna i Kongahälla Friends appen under Aktuellt. Har du inte laddat ner och registrerat dig i Kongahälla Friends är det hög tid för att får möjlighet att delta.

Först till kvarn!

Varje påskägg innehåller en QR-kod som du som Friendsmedlem kan skanna med hjälp av symbolen för skanning som finns längst upp i högra hörnet på Friendsappens startsida. När du har skannat QR-koden får du en påskbelöning under ”Mina belöningar” i appen. Ta sedan med dig ägget och gå till den nämnda butiken för att hämta ut din påskbelöning. Lycka till!

Påskäggen under Långfredagen och Påskafton har ett totalt värde på 19 600 kr och innehåller:

Manikyr från JK Nails / Perfect Base från Kicks /Tommy Jeans Högtalare från Pondus / Bodybutter, Shower Gel, Skrubb, Make-up träff från Body Shop / 3-månadskort från Nordic Wellness / Karma Handtvål och handkräm från Rituals / Lösgodis från Hemmakväll / Räkor från Havsdelikatessen / Yogamatta från Team Sportia / Tommy Jeans Högtalare, Mouli T-shirt, Lyle & Scott strumpor, Vila mobilskal från Jeansbolaget

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.