fbpx

Och en vecka senare….

Nyhet

är vi fortfarande i lyckorus över att Kongahälla Center öppnat och blivit ett så härligt center för möten, mat och shopping.

Nu har det gått drygt en vecka och Kongahälla Center gläder sig fortfarande över den fantastiska succén vi upplevde i samband med invigningen. Kan du tänka dig, det var över 130 000 personer som besökte oss från torsdagens invigning till söndag kväll. För att inte tala om alla fina och snälla kommentarer vi fått från alla er kunder och besökare. Tack så mycket, vi är så stolta över att Kongahälla Center har blivit så bra och välbesökt.

Vi kan även stolt meddela att allt har flutit på helt fantastiskt. Inte ens några vilsekomna föräldrar eller bortsprungna barn har rapporterats.

Vi fortsätter att välkomna er till allt vi har att erbjuda, stora som små.

 

 

Tidigare nyheter

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.