fbpx

Värdefyllda belöningar

Nyhet

Nu lanserar vi Kongahälla Friends; vårt alldeles egna belöningsprogram! Som medlem i Kongahälla Friends får du mer än alla andra. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, skapa konto, registrera ditt betalkort och börja samla köp. De första belöningarna ramlar in så snart du har fyllt i alla uppgifter.

De 1000 första medlemmarna i Kongahälla Friends som registrerar sitt kort får vår designade och miljövänliga shoppingpåse. Den är inte bara enkel att vika ihop och ha med sig i väskan, den är också gjord av återvunna pet-flaskor. Med andra ord, en miljövänlig shoppingpåse för all din shopping. Genom att du registrerar ditt betalkort så behöver du aldrig tänka på att visa upp något. Köpen samlas per automatik och belöningarna ramlar in när du minst anar det eller när du uppfyllt villkoren som respektive butik har bestämt.

I Kongahälla Friends har vi också samlat all den information du behöver innan ett besök hos oss. Här ser du alla butikerna, öppettider, invigningserbjudanden och mycket mer.

Vill du ha försprång till alla invigningserbjudanden? Som medlem i Kongahälla Friends har du möjlighet att stå i en FAST TRACK till vår invigning. De 50 första i vår Fast track får dessutom en GOODIEBAG.

Som du säkert förstår så får medlemmar i Kongahälla Friends mer än alla andra. Förutom belöningar i form av produkter och rabatter så får de också delta under speciella medlemsaktiviteter som förtur till event, särskilda shoppingkvällar och mycket mer.

Exklusivt för medlemmar är också att de har hela 3 timmar fri parkering. Då hinner du både shoppa, träna och äta utan att behöva betala för din parkering. Bra va? Under invigningsdagarna däremot är det såklart gratis med parkering för alla våra besökare.

Så vad väntar du på? Ladda ner appen och skapa ditt konto redan idag.

Mer information hittar du i appen: Kongahälla Friends.

Kom ihåg; det är aldrig långt till nästa belöning!

Kom igång så här

1. Ladda ner appen
2. Skapa konto
3. Gå till min profil och tryck på ”Lägg till kort”
4. Fyll i uppgifterna om ditt kontokort*
5. Klart. Nu får du belöningar automatiskt när du handlar med detta kort.**
*För att ta del av belöningarna måste du ange ett betalkort. Belöningarna samlas sedan under fliken ”Mina belöningar”.
** Det går även att lägga till flera kort.

 

Tidigare nyheter

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.