fbpx

Värdefyllda belöningar i Friends 2.0

12 mar 2019
Nyhet

Kongahälla Friends; vårt alldeles egna belöningsprogram! Som medlem i Kongahälla Friends får du mer än alla andra. Allt du behöver göra är att ladda ner appen, skapa konto, registrera dig med hjälp av BankID och börja samla köp. De första belöningarna ramlar in så snart du har fyllt i alla uppgifter.

I Kongahälla Friends har vi också samlat all den information du behöver innan ett besök hos oss. Här ser du alla butikerna, öppettider och mycket mer.

Som du säkert förstår så får medlemmar i Kongahälla Friends mer än alla andra. Förutom belöningar i form av produkter och rabatter så får de också delta under speciella medlemsaktiviteter som förtur till event, särskilda shoppingkvällar och mycket mer.

Exklusivt för medlemmar är också att de har hela 3 timmar fri parkering. Då hinner du både shoppa, träna och äta utan att behöva betala för din parkering. Bra va?

Så vad väntar du på? Ladda ner appen och skapa ditt konto redan idag.

Mer information hittar du i appen: Kongahälla Friends.

Kom igång så här

1. Ladda ner FRIENDS-appen , finns där appar finns
2. Registrera dig med hjälp av BankID
3. Klart. Nu får du belöningar automatiskt när du handlar med dina kort.

Kom ihåg; det är aldrig långt till nästa belöning!

Aktuellt

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.