fbpx

Grand Opening 28 mars

Event

Vi på Kongahälla Center ser fram emot en storslagen invigningsfest tillsammans med dig!

Vi startar upp kl 16:00 den 28 mars med musik och underhållning ute på vår stora markparkering vid entré 4- När klockan närmar sig 17:00 sker vår invigningsceremoni och kort därefter slår vi upp portarna till Kongahälla Center. Väl inne i centret står butikerna redo att ta emot dig med sina fantastiska invigningserbjudanden. De vill du inte missa!

Vill du ha förtur till alla invigningserbjudanden? Gå med i Kongahälla Friends, vårt egna belöningsprogram, så har du möjlighet att få stå i en Fast track till invigningen.

Under invigningsdagarna, torsdag till söndag, kommer vi att bjuda på underhållning, tävlingar och uppträdanden med bland annat Mimers Hus och Kungälvs Kulturskola. Det kommer också finnas möjlighet att prova på Parkour och att krama vår mysiga maskot. Under fredag och lördag kväll blir det DJ och festlig stämning i vår Food Hall.

Varmt välkomna till invigningen av Kongahälla Center.

Vi ses den 28 mars!

/Centrumledningen

Öppettider under invigningsdagarna

28 mars kl 17-22
29 mars kl 10-21
30 mars kl 10-20
31 mars kl 10-20

Hitta hit

Vi erbjuder fri parkering under invigningsdagarna 28 till 31 mars. Eftersom vi finns i direkt anslutning till Kungälvs nya Resecentrum hoppas vi att ni väljer att åka kollektivt till Kongahälla Center i stället.

Marstrandsvägen 9, 442 47 Kungälv

Ny adress från 28/3: Älvebacken 1, 442 48 Kungälv

Tidigare nyheter

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!