fbpx

En mötesplats med rum för allt och alla

Nyhet

Som en del i vår satsning på tydliga mötesplatser har vi valt att ta upp Kungälvs historia och namngett platserna efter historien om Trekungamötet år 1101, då fred slöts mellan Norge, Sverige och Danmark.

På plan 1 i den södra delen ligger Kung Eriks plats som är mittpunkten i vårt kluster av livsmedel. Här kan du stämma träff men också ta del av matupplevelser från våra butiker, matlagningstips och blomsterbindningar. I norra delen av plan 1 hittar du Kung Inges plats som blir navet för vårt utbud av heminredning, teknik och fritid.

I mitten på plan 2 hittar du Trekungaplatsen som är namngiven efter trekungamötet 1101. Trekungaplatsen är en lugn mittpunkt i husets kärna för skönt umgänge eller en stund med favoritboken. När du börjar bli hungrig har du inte långt till vårt stora restaurangområde; Kongahälla Food Hall som har öppet 10-22 alla dagar. Oavsett om du ska köpa fika till frukosten, äta lunch med arbetskamraterna eller njuta av en kväll med vännerna så finns där gott om smakfyllda alternativ.

En annan given träffpunkt och mötesplats på plan 2 är den inbjudande Fredkullatrappan som ligger intill vårt stora eventområde Fredkullaplatsen. En perfekt plats att hänga med vännerna. Ovanför Fredkullatrappan hittar du vår familjelounge med amningsrum och lekyta för de allra yngsta familjemedlemmarna.

Kort sagt, hos oss finns det mötesplatser för allt och alla! Kom som du är. Shoppa, umgås och skapa värdefyllda dagar.

Tidigare nyheter

Kongahälla Food Hall

I Kongahälla Food Hall finns gott om geografiska alternativ för magen. Ja, detta är helt enkelt destinationen för alla smakriktningar. Det perfekta alternativet för familjen, paret eller gänget som är sugna på helt olika saker.  Take away? Självklart för den som så vill.

Kongahälla Friends

Kongahälla Friends är ett belöningsprogram som samlar allt bra vi har på Kongahälla Center. Programmet är enkelt, bli medlem och få din första belöning, fri parkering i 3 timmar per dag.

Ladda ner Kongahälla Friends appen redan idag!